Entrypoint Academia

Děkuji za návštěvu webových stránek Entrypoint Akademie. Před zhruba čtyřmi lety jsem zažil významnou životní proměnu. Mé vnímání reality se změnilo a začal jsem se chovat novým způsobem. Ačkoliv jsem nedokázal přesně popsat, jak se měním, všiml jsem si změny ve svém chování. V průběhu let jsem objevil základní principy mého vnitřního vývoje a shrnul je do koncepce, kterou nazývám Entrypoint Filozofie.

Tato filozofie mi slouží jako průvodce životem, pomáhá mi lépe rozumět dnešní realitě a žít naplněněji a s větší radostí. Když jsem na tuto filozofii přišel, sdílel jsem ji s několika blízkými a povzbudil je, aby ji vyzkoušeli v praxi. Všiml jsem si výrazného zlepšení jejich životů, což mě inspirovalo k tomu, abych své poznatky podělil s širším publikem.

Proto jsem založil Entrypoint Academii. Na těchto webových stránkách najdete řadu videí a informací, které vás seznámí s Filozofií vstupního bodu a ukážou vám, jak ji uplatnit ve svém životě. Pro lepší orientaci jsem filozofii rozdělil do devíti propojených segmentů. Doporučuji začít prvním segmentem, protože tvoří základ pro všechny další. Zde také naleznete Studijní plán, který vám pomůže procházet jednotlivými segmenty a nabídne cvičení pro každodenní život.

Chci zdůraznit, že Entrypoint Akademie je neziskový projekt. Nabízím tuto platformu zdarma a věnuji se jí ve svém volném čase. Pokud vás můj přístup oslovil a chtěli byste se podílet na rozvoji Entrypoint Akademie, rád bych vás požádal o vaši podporu. Ať už sdílením svých zkušeností, poskytnutím zpětné vazby nebo jinou formou spolupráce, váš přínos je pro mě a celý projekt nesmírně cenný.

Děkuji za to, že jste se stali součástí této komunity a že se mnou sdílíte tuto cestu osobního rozvoje. Společně prozkoumejme hloubky Filozofie vstupního bodu a otevřeme si dveře k lepšímu životu.

S upřímným díkem,

Jiří George Dvořák
Zakladatel, Entrypoint Akademie